Hoe installeer ik de babyfoon?

Download de babyfoon op 2 verschillende apparaten. Dit kunnen Apple-apparaten, Android-apparaten of tablets zijn. Onze babyfoon werkt met elke combinatie. Verbind de twee apparaten  met de QR-code en... Voila! Binnen een minuut ben je helemaal klaar om je baby in de gaten te houden waar je ook bent. Zie onderstaande afbeeldingen voor de installatie stap voor stap.

TIP: Je kan de Oei, ik groei! Babyfoon downloaden als een losse app en/of downloaden via de extra's in de Oei, ik groei! app.