Er verschijnt geen QR code bij de babymonitor

Wanneer er geen QR code verschijnt bij de babymonitor vragen wij je contact op te nemen met support. Vermeld daarbij om welke telefoon het gaat en welke iOS of Android versie je gebruikt. Zorg er ook voor dat je de laatste versie van onze app op je telefoon hebt staan. Wij verbeteren onze app namelijk continue, dus misschien is het probleem inmiddels al wel verholpen.

Via de instellingen in de app kun je ook contact opnemen met onze support.